fbpx

În Oradea: Cursuri de gătit pentru amatori, gospodine, copii și colegii de serviciu!

foto: Sara Foto

foto: Sara Foto

O experiență inedită în bucătărie pentru curajoși!

 

04 Octombrie 2015

08:10

Oradea se transformă ușor, ușor în orașul care nu se oprește din a ne surprinde.

Cea mai nouă descoperire sunt cursurile de gătit organizate de Centrul de Artă Culinară.

Sub atenta îndrumare a lui Chef Tiberius, absolvent al Școlii de Management Culinar din Salzburg, Austria, fiecare dintre noi putem (re)descoperi bucătăria și plăcerea de a găti rapid, ușor, sănătos.

Maestrul ne așteaptă la cursurile de gătit pentru gospodine, amatori sau pasionații de gastronomie. Pe lângă tehnicile tradiționale de preparare a mâncărurilor, vom fi îndrumați și spre cele moderne, care vor fi asemenei sării în bucate.

Dacă aveți copii care nu sunt prieteni cu mâncarea, cu atât mai puțin cu bucătăria, ori i-ați răsfățat puțin, întâlnirile cu Chef Tiberius îi vor face să își schimbe opinia despre „a mânca” și vor învăța cât de important este să ne hrănim sănătos și corect. Cursurile de gătit pentru copii stimulează creativitatea, capacitatea de comunicare, relaționare, puterea de concentrare, răbdarea și respectul față de munca din bucătărie a mamei.

Și nu în ultimul rând, trebuie să vă pomenim și de cursurile de gătit pentru angajații firmelor, instituțiilor și organizațiilor din urbea de pe Criș. Gătitul se poate transforma într-o pasiune, dar și într-o bună sesiune de team building, bucătăria fiind locul perfect pentru a da (mâncarea) în clocot!

Un mic secret, totuși: urmați cursurile de gătit, însă spuneți-le prietenilor că nu sunteți tot timpul acasă. De ce? Deoarece, după ce veți învăța tainele artei culinare de la Chef Tiberius, vor vrea mai mereu să ia masa la voi!

Pentru mai multe detalii, puteți da click AICItelefona la 0727. 339. 970, sau merge direct pe strada Nufărului – 128, etaj II, în incinta Hotelui Sky.

 

Ioana Mădălina Ștefănică

chef tiberius

culinary marketing

bucatarie chef tiberius

Curs pt gospodine

Curs pt copii

Team cooking

Petreceri private 1

Aniversari

Chef tiberius Rgb

Bihor