fbpx

În Oradea: Festivalul Național de Folk „Pro Lirica” 2021

evenimente oradea

sursa: Facebook

Când e vorba de a face ceva bun, frumos, binele găsește o cale de a susține inițiativele iubite de marele public.

 

03 Septembrie 2021

10:05

În ciuda tăierii finanțărilor bugetare, vestea bună a începutului de lună este că Festivalul Național de Folk „Pro Lirica” va avea loc.

Anunțul a fost făcut public de către Mihaela Dindelegan, președintele Asociației „Pro Lirica”. Așadar, pregătiți-vă pentru un weekend cu muzică… folk!

Manifestare va avea loc între 18 – 19 Septembrie 2021 în Parcul „Nicolae Bălcescu”. Programul nu a fost încă făcut public, însă organizatorii ne-au asigurat de accesul liber. De menționat că festivalul se va desfășura în baza sponsorizărilor primite. Poate nu ar fi rău dacă s-ar pune o urnă pe scenă iar spectatorii doritori, atât cât le permite buzunarul, să facă donații simbolice în cinstea și pentru susținerea evenimentului.

Ori dacă sunteți ori cunoașteți o firmă care poate susține financiar festivalul… anunțați-vă disponibilitatea! E un festival frumos, care a transmis și a adus cele mai bune energii orașului Oradea, neorganizarea lui fiind o pierdere pentru o urbe boemă asemeni celei de pe Crișul Repede.

 

Ioana Mădălina Ștefănică