În Oradea: seminar GRATUIT de educație financiară

oradea 2016 bursa de valori bucureștiHaideți și voi, haideți să învățați ceva nou! 

 

01 Iunie 2016

12:23

În găzduirea Hotelului Forum Continental Oradea, Bursa de Valori București (BVB) ne-a lansat invitația de a participa la seminarul gratuit de educație financiară.

Evenimentul se desfășoară în data de 07 Iunie 2016, de la ora 17:00, în sala Paladinum. Invitații sunt specialiști într-ale banilor, iar desfășurătorul este următorul:

  • 17:00 – Eusebiu Burcaș, Burcash – Managementul banilor
  • 17:50 – Întrebări și răspunsuri
  • 18:00 – Ileana Botez, Coordonator program „Fluent în Finanțe”, Bursa de Valori București
  • 18:50 – Întrebări și răspunsuri
  • 19:00 – Dan Rus, Analist Senior, Banca Transilvania
  • 19:50 – Întrebări și răspunsuri

Câteva dintre subiectele care vor fi abordate amintim rolul Bursei de Valori București în economia României, importanța acumulării și creșterii veniturilor personale, familiarizarea cu piața de capital, dar și modul în care fiecare dintre noi putem investi în piața bursieră. 

Pentru a vă convinge de eficiența educației financiare, dar și pentru a învăța lucruri noi de la profesioniști în domeniu, rezervați-vă și voi un loc în cadrul seminarului „Fluent în Finanțe” dând click AICI

„Fluent în Finanțe” este unul dintre cele mai importante proiecte ale Bursei de Valori București, care își propune să contribuie la creșterea gradului de educație financiară în România. Datorită succesului ridicat al acestui proiect, BVB a decis să organizeze seminarii inclusiv pentru persoanele fizice, indiferent de angajatorul lor.

 

Ioana Mădălina Ștefănică