fbpx

În weekend: târg de imobiliare, construcții și design interior, în ERA Park 2018

Aici trebuie să fiți dacă vă gândiți la o casă a voastră! 

 

30 Octombrie 2018

09:19

Cu propuneri de locuințe, terenuri, dar și cu sfaturi practice pentru amenajarea unei case, Era Park și LOVevents ne invită în weekend la târgul de imobiliare, construcții și design interior.

Cei care vor trece pe la ERA Park vor avea posibilitatea nu doar să-și cumpere un teren, o casă, un apartament ori să-și închirieze o garsonieră, ci vor beneficia și de reduceri la decorațiuni și mobilier.

Evenimentul se desfășoară în perioada 03 – 04 Noiembrie 2018, sub cupola centrului comercial, de dimineața până seara! Și-au anunțat participarea Sapient, RECO imobiliare, REMAX Joy, Danor imobiliare, Eles imobiliare, dar și dezvoltatorul West Residence.

Dat fiind că la eveniment vor fi prezenți și constructori, doritorii pot alege să își facă de la zero locuințele, așa cum au visat.

În plus, intrarea este liberă, iar manifestarea ne așteaptă și cu surprize:

Magazinul de mobilă Naturlich, de exemplu, va pune la bătaie 10 vouchere cu discounturi pentru decorațiuni și mobilier. Cei care vor alege să încheie contracte cu cel puțin un expozant vor putea primi unul dintre cele două vouchere în valoare de câte 150 de lei, pentru achiziția de decorațiuni.

 

Ioana Mădălina Ștefănică