fbpx

Încă puțin, și avem zbor direct Oradea – Constanța!

zboruri, avion, direct, oradea, constanța

sursa: e-stabil.ro

Marea, la o oră și un pic adistanță!

 

15 Martie 2017

09:45

Vara anului 2017 e foarte bogată în vești bune! Una dintre ele e că a mai rămas foarte puțin timp până la deschiderea zborului direct între Oradea și Constanța.

Compania Blueair anunța, încă din Septembrie 2016, că o dată pe săptămână vom avea posibilitatea de a ajunge ușor, rapid și fără stres la mare, din cauză că va opera o cursă, dus/întors, pe săptămână către litorarul românesc.

Data pentru care vă puteți achiziționa acum bilete este 19 Iunie 2017, iar următoarele zboruri, din câte se poate verifica pe site-ul companiei aeriene, sunt programate în fiecare zi de luni.

Se va decola de pe Aeroportul „Mihail Kogălniceanu” Constanța la ora 17:30 și veți ateriza pe Aeroportul Oradea la ora 18:45. Plecarea de pe Aeroportul Oradea este programată la ora 19:15, iar sosirea pe Aeroportul „Mihail Kogălniceanu” Constanța este anunțată pentru 20:30. Așadar, în doar o oră și cincisprezece minute vom fi la un pas de malul mării!

Prețul unui bilet, pentru un adult, afișat acum este de 35,95 Euro. Cei interesați pot da un simplu click aici și își pot achiziționa deja biletele și locurile pentru concediul de anul acesta, de la Marea Neagră.

 

Ioana Mădălina Ștefănică