fbpx

Incendiu in Tinca cu victime cu arsuri de gradul III si IV

Incendiu OradeaUn incendiu izbucnit ├«n Tinca a provocat arsuri de gradul II, III ┼či IV victimelor.

 

09 Aprilie 2013

11:37

La orele 20:00 ale serii trecute, 08 Aprilie 2013, le-a fost solicitat ajutorul pompierilor militari din cadrul Gărzii Tinca pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă situată pe strada Arany Janos din localitate.

S-a ac┼úionat cu o autospecial─â de lucru cu ap─â ┼či spum─â pentru localizarea ┼či lichidarea incendiului ce se manifesta ├«n dormitorul casei, iar echipajul de paramedici al subunit─â┼úii a acordat primul ajutor proprietarilor locuin┼úei, surprin┼či de fl─âc─âri ├«n timp ce dormeau.

De┼či incendiul a fost stins ├«n 15 minute cele dou─â victime ale incendiului, un b─ârbat, ├«n v├órst─â de 52 de ani, prezenta arsuri de gradul III ┼či IV pe toat─â suprafa┼úa corpului ├«n timp ce so┼úia lui, de 58 de ani, a fost diagnosticat─â cu arsuri de gradul II, III ┼či IV pe aproximativ 50% din suprafa┼úa corpului.

Din cauza r─ânilor suferite, cei doi so┼úi┬áau fost prelua┼úi de echipajul de terapie intensiv─â mobil─â al SMURD Oradea ┼či transporta┼úi la Unitatea de Primire Urgen┼úe a Spitalului Clinic Jude┼úean. Pagubele materiale au fost de ordinul a┬átrei elemente de mobilier: un pat ┼či dou─â fotolii.