fbpx

Incendiu puternic in Cuzap de la un bec si niste paie

Incendiu ISU CuzapPompierii au fost la datorie de cu bun─â diminea╚Ť─â pentru stingerea unui incendiu ├«n comuna Pope╚Öti.

 

25 Aprilie 2013

10:47

├Än aceast─â zi de Joi, la ora 04:40 pompierii din Marghita au fost chema╚Ťi la datorie. Un incendiu izbucnise ├«ntr-o gospod─ârie din localitatea Cuzap, comuna Pope╚Öti, ╚Öi ardea violent ├«ntr-o buc─ât─ârie de var─â cu riscul de a se extinde ╚Öi la celelalte anexe.

Timp de┬áo or─â ┼či 30 minute, pompierii militari au ac┼úionat, ├«n cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situa┼úii de Urgen┼ú─â Pope┼čti, cu dou─â autospeciale de lucru cu ap─â ┼či spum─â pentru localizarea ┼či lichidarea incendiului.

Cauza, cel mai probabil┬áechipamentele de iluminat amplasate necorespunz─âtor fa┼ú─â de materialele combustibile:┬áproprietarul fixase un bec ├«n apropierea unei gr─âmezi de paie pe care erau a┼čeza┼úi pui de pas─âre, cu scopul ├«nc─âlzirii acestora.

Pagubele arderilor:┬áelemente de mobilier, o fereastr─â, dou─â u┼či de lemn, aproximativ 80 metri p─âtra┼úi de acoperi┼č ┼či cinci pui de pas─âre.

 

Ioana M─âd─âlina ╚śtef─ânic─â