fbpx

Întâmplări din lumea poveștilor, nou spectacol Gașca Zurli în Era Park Oradea!

era park oradea 30 octombrieEducativ pentru cei mici, de ajutor celor mari! 

 

20 Octombrie 2016

09:39

Gașca lui Zurli se reîntoarce în Era Park! Și de această dată cu un spectacol educativ care îi va învăța pe copii două lecții importante: cea a prieteniei și a promisiunilor respectate. În plus, reprezentația le va ilustra în ton de cântec și voie bună cât de important e să îți faci curat în cameră.

Fetiței Zurli îi place să se joace, dar când vine vorba să pună jucăriile la loc, găsește tot felul de scuze, apelând la șiretlicuri numai ca să nu își facă ordine între lucruri. Așa dă de cele mai nepotrivite ajutoare: Lupul din Scufița Roșie și Motanul din Pinocchio, care o învață cum să ascundă adevărul.

Și cei mici, și cei mari sunt invitați să vadă „Întâmplări din lumea poveștilor” în data de 30 Octombrie 2016, de la ora 17:00, sub cupola Era Park.

Îndrăgitele personaje Zurli vor aduce la Oradea o poveste despre prietenie, sinceritate și fair-play, punând în scenă un spectacol magic al imaginației, plin de energie și culoare. Adică Zurli…

În plus, un ecran LED de mari dimensiuni va reda în timp real spectacolul, astfel încât spectatorii să se bucure de o vizibilitate cât mai bună. Accesul este liber!

 

Ioana Mădălina Ștefănică

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *