fbpx

John Newman și GTA au spus „PREZENT” la Untold 2017

Zilele trec, iar UNTOLD se apropie cu pași repezi. 

 

24 Iulie 2017

18:15

Două nume noi au fost anuntate pentru lista artiștilor prezenți la Untold 2017. John Newman și GTA se vor alatura line-up-ului.

John Newman este cunoscut pentru carisma sa pe scenă, alături de trupa lui interpretând piese deja cuoscute precum „Love me again”, „Blame”, „Cheating” sau „Give me your love”.

GTA (Good Times Ahead) este un grup de DJ format din Julio Mejia și Matt Toth. Americanii vor veni pentru prima dată în România având în spate turnee mondiale la care au participat și nume precum Rihanna, Tiesto sau Calvin Harris.

Programul final al festivalului poate fi găsit pe untold.com și pe aplicația UNTOLD care se regăsește atât în Google Play cât și în Appstore.

Numărul abonamentelor rămase este de 3000 pentru General Acces și VIP. De luni, 24 Iulie, ora 14:00 prețul biletelor de o zi va crește, ajungând la suma de 250 lei plus taxe.

Pentru cei ce încă nu au cazare, campingul Untold, cât și căminele studențești din Cluj-Napoca încă îi așteaptă pe festivaleri. Informații despre aceste facilități pot fi găsite aici

 

Sergiu Vicaș 

UNTOLD Last Announcement

John Newman și GTA se alătură celor peste 200 de artiști din line-up-ul #UNTOLD 2017! Verifică programul complet pe untold.com/schedule și în aplicația mobilă UNTOLD (disponibilă aici: http://onelink.to/rrqjfp)—John Newman and GTA join over 200 artists confirmed in the #UNTOLD 2017 line-up! Check out the complete schedule on untold.com/schedule and in the UNTOLD mobile app (available here: http://onelink.to/rrqjfp)

Posted by Untold on 24 Iulie 2017