fbpx

La mulți ani, 2021! Trecere plăcută spre necunoscut

În câteva ore… s-a dus și anul acesta, dar întâmpinăm Anul Nou! 

 

31 Decembrie 2020

21:20

Dragi prieteni, dragii noștri, clepsidra cu nisiul magic al anului 2020 se golește. În schimb clesidra anului 2021 abia așteaptă să își înceapă activitatea.

Chiar dacă nu vă cunoaștem pe fiecare în parte, cunoaștem caracterul oamenilor care urmăresc Evenimente Oradea. Sunteți un public de calitate, încă ancorați în realitatea inimii și optimiști, pregătiți să faceți binele, dornici de a fi mai buni cu fiecare zi.

Vă mulțumim și vă felicităm pentru că încă purtați în suflet speranța și încrederea. Mergem spre 2021 cu încredere, știm că în ciuda tuturor restricțiilor și credințelor adevărul se găsește în inimă și că unica, în formă palpabilă, care ne poate vindeca este Mama Natură. Căutați în natură, căutați natura și aerul curat, refugiați-vă în munți și pentru o zi. Respirați nestingheriți aerul proaspăt pe care nimeni nu îl poate produce mai pur și mai perfect decât codrii, munții, apele și pământul.

Deschideți-vă mintea și căutați lumina, din voi și din ceilalți. Unde ea nu se găsește, nici Dumnezeu nu mai caută. Eliberați-vă de tot ce nu vă priește și nu vă susține spre stări înălțătoare. Și detașați-vă de tehnologie, chiar dacă asta implică să nu ne urmăriți o perioadă. E nevoie de solitudine și meditație, de rugăciune și conectare la Sursa Supremă, de fapte făcute în taină și iertări dăruite din inimă.

Gânduri bune, dragii noștri! Vă dorim să aveți parte de un An Nou care să vă învețe cumpătarea și să vă aducă Înțelepciunea Divină! La mulți ani!

 

Ioana Mădălina Ștefănică