fbpx

Legume, fructe BIO, bere artizanală, lavandă, dulcețuri, ulei presat la rece, sâmbătă în Piața Paleu!

foto: Mihaela Erbașu

foto: Mihaela Erbașu

Treziți-vă sâmbătă dimineața și mergeți până în Piața Comunei Paleu. Vă veți umple de energie pozitivă sufletele, iar sacoșele cu bunătăți naturale.

 

25 Martie 2021

08:47

Sfârșit de săptămână promițător. După o primă ediție de succes, Piața Comunei Paleu (PCP) își redeschide porțile Sâmbătă, 27 Martie 2021, între orele 09:00 – 11:00.

Vă recomandăm să fiți punctuali, deoarece data trecută în 30 – 45 de minute stocurile de marfă au fost epuizate. După numărul mare de cumpărători, veniți atât din comună cât și din Oradea, producătorii locali au anunțat că de acum înainte vor aduce mai multe produse.

În acest weekend, în PCP, s-au anunțat oferte care mai de care: de la legume, verdețuri, mere BIO, dulcețuri, sucuri și siropuri naturale din fructe, certificate BIO, bere artizanală, lavandă, uleiuri presate la rece, pâine și produse de panificație, cornulețe și prăjituri de tot felul, miere și produse apicole, gemuri naturale din fructe, făcute în casă, leurdă, coșuri împletite, paste fără adiviti, brânză genială, flori frumoase pentru fiecare casă, ouă proaspete de casă și multe, multe altele.

Pregătiți bănuții, deoarece plata va fi posibilă numai cu bani lichizi, cardurile și bonurile de masă le lăsați acasă. Ne reîntoarcem la simplitate, la comunicare, colaborare și contactul direct unii cu alții.

De ce vă recomandăm să treceți pragul PCP? Deoarece pe mese vor fi produse cultivate, pregătite de oamenii din comuna Paleu și din Bihor, producători locali certificați, adică deloc marfă de import, cumpărată din Piața de pe Centură și vândută clienților ca și când ar fi românească.

Intrarea este liberă. Locul de desfășurare este parcarea Forvila – lângă Sala de Sport – chiar lângă terenurile de fotbal. Puteți avea acces în piață fie că intrați, cu mașina, pe strada de dinainte de terenuri, fie că veți înconjura terenurile. Nu aveți cum să treceți pe lângă PCP, dacă ați ajuns în dreptul terenurilor de fotbal.

Noi v-am recomandat, alegerea vă aparține. Până atunci, vă dorim zile frumoase și multe gânduri bune.

Ioana Mădălina Ștefănică