fbpx

Luni: mini recital de pian în Parcul Libertății

Momente încântătoare îi așteaptă pe orădeni, turiști, pe toți iubitorii de muzică și frumos!

 

28 August 2022

10:22

Avem o invitație specială pentru voi! Evenimente Oradea vă cheamă cu drag să vă bucurați de un mini recital de pian.

Momentul artistic are loc Luni, 29 August 2022, începând cu ora 19:00, la pianina din Parcul Libertății. În acel loc magic, un tânăr talentat de doar unsprezece ani și jumătate are plăcerea să ne încânte sufletele.

Rafael studiază pianul de aproximativ 3 ani și îi place atât de mult instrumentul încât, oriunde vede un pian, el se așază și cântă. E un copil pe care ți-e drag să îl vezi în elementul său, tratând fiecare moment cu o seriozitate impresionantă. Nouă ne este tare drag de el, de aceea i-am propus ca să își ia inima în dinți și să încânte mai multe suflete într-o ultimă seară de luni a lunii lui Gustar 2022.

Haideți și voi alături de noi, să îl susținem și să îi acordăm încrederea de și mai multă aprofundare a studiului muzical, lui Rafael, prin prezența noastră. Participarea este binențeles liberă, iar momentul muzical îl vom transmite și live prin intermediul paginii noastre de (click) Facebook Evenimente Oradea.

Așadar, luni seara, faceți-vă drum prin Parcul Libertăți, deoarece de la ora 19:00 Rafael ne va cânta și încânta prin mini recitalul său de pian!

 

Ioana Mădălina Ștefănică