fbpx

Luni: moment de reculegere în memoria victimelor din Clubul Colectiv

sursa foto: billditewig.wordpress.com

sursa foto: billditewig.wordpress.com

Un gest atât de mic, dar atât de important pentru victimele teribilului accident.

 

31 Octombrie 2015

22:43

Important: acest eveniment a fost reprogramat pentru ora 19:30. Detalii complete AICI.

Atunci când te gândești la colectiv, te gândești la un grup de oameni care fac ceva unii pentru alții. Însă, după teribilul accident care a avut loc în București, cuvântul colectiv îți inspiră groază, suferință, sfârșit.

Conform gândul.info, nu mai puțin de 27 de oameni au murit, 200 au fost transportați la spital, iar 146 au fost internați în stare gravă. Și totul, de la ceea ce părea a fi distracție, de la un foc de artificii, în Clubul Colectiv.

Deși incendiul nu a durat mult, oamenii au murit din cauza arsurilor, unii asfixiați, ajungând să se calce în picioare pentru a putea ieși.

În memoria lor, în semn de solidaritate și compasiune, toată Oradea este chemată Luni, 02 Noiembrie 2015, de la ora 15:00, în Parcul 1 Decembrie la momentul de reculegere. Fiecare participant este rugat să aducă și o lumânare, un ultim gram de lumină dăruit sufletelor care și-au găsit sfârșitul într-un mod atât de înfiorător.

Vă rugăm să dați curs invitației. Nimeni niciodată nu își va putea da seama ce înseamnă să fii cuprins într-un astfel de iad. Și nici ce e în sufletele familiilor lăsate în urmă, cu atât mai mult cu cât au decedat foarte mulți tineri.

Distribuiți acest articol pe paginile voastre de Facebook, Twitter, Google+ și alte rețele de socializare. Fiți solidari, România, Oradea are nevoie de sprijinul vostru! Din cauza acestui eveniment, țara noastră este pentru 3 zile în doliu.

 

Ioana Mădălina Ștefănică