fbpx

Naomi şi Otniel, o cerere în căsătorie ca în poveşti! FOTO

Urmează şi o nuntă ca în poveşti… anul viitor!

 

16 Iunie 2019

13:00

Recent, pe lângă toate manifestările şi zumzetele de care are parte, Piaţa Unirii a fost scena unei cereri în căsătorie.

Deşi o cunoaşte abia de la finele anului trecut, Otniel a simţit că Naomi este femeia pe care îşi doreşte să o aibă alături pentru toată viaţa.

A fost dragoste la prima vedere, o spun şi apropriaţii, dar vă veţi da şi voi seama de asta, doar privind pozele cu cei doi. Pe lângă că seamănă foarte mult, iubirea li se citeşte din priviri.

Cu dorinţa în suflet, şi cu sprijinul mătuşii fetei, prietena noatră Lavinia C., s-a plănuit o magică cerere în căsătorie.

Să nu credeţi că a fost uşor. Pe lângă că au fost mobilizaţi prietenii, nici familiile nu au fost lăsate deoparte.

Totul a fost plănuit în detaliu tocmai pentru ca momentul să fie de neuitat, iar viitoarea mireasă să nu bănuiască nimic!

Iar minunea s-a întâmplat. De ziua ei, Naomi, a primit şi un inel superb, dar şi un minunat buchet de trandafiri.

Deocamdată nu va putem spune că finalul e ca în poveşti, deoarece anul viitor urmează nunta şi abia după nuntă perechea va trăi fericită până la adânci bătrâneţi 😂😂😂, dar vă putem lăsa imagini prin care să admiraţi frumuseţea iubirii dintre cei doi, alături de felicitările care se cuvin şi întregii echipe, implicit prietenei noastre Lavinia C. care s-a asigurat ca să poată organiza un moment unic pentru nepoata ei.

Să fiţi fericiţi cu toţii, meritaţi din plin!

 

Ioana Mădălina Ştefănică