fbpx

NEUROLand, noul punct de atracție din Era Park în care poți ridica elicoptere cu puterea minții!

Acum să vă vedem! 

 

10 Noiembrie 2017

09:16

Ați văzut multe filme în care super eroii ridicau mașini, case, blocuri întregi, însă cum ar fi dacă v-am spune că acum CHIAR VOI ați putea avea parte de o astfel de experiență.

În Era Park Oradea, sub cupolă, în perioada 10 – 19 Noiembrie 2017, vă așteaptă NEUROLand, o adevărată escapadă într-o lume pe care, până acum, o vedeam doar în filme.

NEUROLand este un ansamblu de sisteme și softuri care, folosindu-se de un echipament dotat cu senzori, detectează impulsurile utilizatorului și le transferă într-o unitate de comandă care, atunci când este conectată la PC cu ajutorul unui software special, va amplifica și va decoda acești senzori.

Va fi o aventură pentru toți aceia care vor spune „da” provocării de a ridica, cu puterea minții, elicoptere, o minge pe perna de aer, de a da o viteză extraordinară mașinilor de curse ori de a arunca o minge imensă dintr-un turn înalt. Acestea sunt doar câteva dintre atracțiile „mentale”, însă NEUROLand vă așteaptă și cu alte jocuri neuro-virtuale pe calculator.

NEUROLand folosește un software special care atribuie fiecărui semnal bio-electric al corpului uman o anumită comandă. Proiectul s-a născut în urma unor studii de cercetare și aplicații ale NASA, permițându-le curioșilor să interacționeze cu controlori digitali prin impulsuri din creier.

Vestea bună e că accesul este liber pentru toți cei interesați, adulți ori copii, iar programul următorul:

  • luni – vineri: 16:00 – 21:00
  • sâmbăta – duminica: 11:00 – 21:00

 

Ciprian Costa