fbpx

NOU: CC Cream pentru un ten perfect!

cc creamScriam săptămâna trecută despre BB Cream, o inovație în materie de frumusețe, pentru că tocmai ce achiziționasem acest produs.

 

06 Iulie 2013

13:13

Iată că în acestă săptămână vorbim de ceva foarte nou, aproape necunoscut în Romania, doar trei branduri fiind prezente pe piața românească cu această „CC Cream”.

CC Cream, adică Colour Control, sau diferența de nuanță, inspirată de predecesoarea ei BB Cream, păstrează același rol multifuncțional ca și BB, dar are o serie de avantaje în ce privește controlul culorii tenului. Inventată  în Japonia, dar folosită  cu precădere în Coreea de Sud, Singapore, este un must have al femeilor din Asia, ceea ce a determinat marile branduri de cosmetice din America și Europa să introducă și să comercializeze acest produs.

cc cream inainte dupa

CC Cream merge  „all in one” este o cremă eficientă ce asigură hidratarea necesară  tenului, formulă ușoară, non grasă, protecție UV, uniformizare, efect antirid și de întinerire, aspect luminos și „fresh. Acțiunea sa principală este cea de control al culorii și tonurilor tenului. Ca indicație principală CC Cream, se adresează  în special pielii cu probleme cum ar fi cuperoza, pete întunecate sau cu aspect neuniform. Este ideală pentru persoanele care se confruntă cu decolorări faciale, pete și cicatrici postacnee, cearcăne.

chanel cc cream

CC Cream poate fi folosită ca bază de machiaj sau înlocuitoare a fondul de ten. De asemenea specialiștii ne spun că o putem utiliza împreună cu serul sau crema hidratantă uzuală, conferind un finisaj natural fără o încărcare a pielii. Este ideală pentru femeile care își doresc un machiaj ușor lejer rezistent întreaga zi sau pentru perioadele de vară când datorită temperaturilor ridicate nu ne dorim o încărcare a tenului: crema, fond de ten, pudră…

CC Cream este prezentat ca un produs „all in one”, cremă  hidratantă, bază de machiaj, fond de ten, pudră, în mai multe nuanțe adaptate în funcție de culoarea de bază a tenului nostru, cu o textură  mai lejeră și mai ușor de aplicat decât BB Cream.

cc cream shades

Următorul produs din această gamă se pare că va fi sau deja este lansat în unele țări/continente este DD – Daily Defence Cream: o cremă de zi, cu efect de hidratare, anti-aging, catifelantă și plină de vitamine esențiale pentru piele. Din punct de vedere cosmetic suntem doar la începutul alfabetului iar brandurile de cosmetice se întrec în lansarea de produse de frumusețe care să ne determine să le cumpărăm pe fiecare în parte. Dar până  atunci nu ne rămâne decât să dăm o raită prin magazinele specializate, fie cele din mall-uri, fie cele online,  să căutăm o CC sau BB Cream adecvată tipului nostru de ten.

 

Luminița Hîrcă