fbpx

Oradea are un centru cu iz apetisant, nou meniu ispititor la Euphoria Biergarten!

Pentru cei cărora le place să aibă de unde alege, vă recomandăm Euphoria Biergarten!

 

24 Iunie 2022

09:27

Știți momentele acelea în care vrei să mănânci ceva bun ori cauți un restaurant plăcut în care să îți duci oaspeții? Un loc în care să te simți bine savurând o cafea ori depănând amintiri la un pahar cu vin?

Noi avem un astfel de loc, ne-a fost drag încă de la deschidere. Tocmai de aceea am luat masa de nenumărate ori acolo, chiar am făcut comenzi pentru acasă, inclusiv pentru unele cursuri pe care le-am organizat și am ținut, chiar imediat după deschiderea restaurantului, o seară de teambuilding culinar aici.

Unde?

La Euphoria Biergarten, pe strada Mihai Eminescu, numărul 18.

De ce vă scriem noi toate acestea despre Euphoria? În primul rând pentru că ne place și scriem despre locurile care ne plac și știm că au ce vă oferi. În plus, acum că au trecut grijile și vara a venit, Euphoria ne-a șoptit subtilo-evident că are un nou meniu.

Pe care l-am răsfoit cu drag și interes și am și rămas plăcut surprinși. Preparate noi, pentru toate gusturile, dar mai ales dietele. Ne-am uitat atent deoarece în Oradea lipsesc, din meniurile localurilor, preparate dedicate clienților ovo-lacto-vegetarieni și vegani. Dar la Euphoria găsiți, ne-am uitat noi deja, și nu puține. Și e plăcut că le-au evidențiat cu ajutorul unor pictograme simpatice, inclusiv pentru preparatele din carne veți vedea că sunt marcate produsele gătite cu ingrediente naturale și carne care provine din soiuri crescute în condiții tradiționale.

Dincolo de cărnuri de porc, vită, specialități de fructe de mară, pulpe de rață și alte verdețuri, ce e fain în meniul lor e sumedenia de oferte de limonadă, frappe, băuturile fără alcool pentru cei care conduc ori nu sunt fanii băuturilor alcoolice. Dar stați liniștiți, au și multe vinuri puse la rece pentru voi, cocktail-uri spirtoase, whiskey și bere din belșug.

Știți voi cum e, ce cauți aia găsești!

Noi am căutat savoare și bun gust, iar la Euphoria am găsit! De convins rămâne să vă convingeți singuri, deoarece gusturile nu se discută ci se consumă!

În final, vă mai scriem, la propriu, trei motive pentru care ne place și ne place să vă și recomandăm Euphoria:

  1. Deoarece e spațios, ceea ce conferă nu doar impresia dar și senzația plăcută că ai loc și nu e îngrămădit, iar terasa e generos de încăpătoare în inima orașului
  2. Au seri cu momente plăcute. Cel mai recent eveniment, de degustare de vinuri, i-a avut invitați și pe cei de la Naty Loves Monday, a se citi muzică bună și live, dar și pe Iancu Avram, talentatul artist – caricaturist care le-a făcut seara mai frumoasă clienților curajoși
  3. Seria momentelor plăcute la Euphoria abia a început, vă spunem de pe acum că vor să petrecem în stil american în 04 Iulie 2022, cu mâncare bună și muzică pe măsură, dar și că toată vara au de gând să ne scoată din case pentru a ne bucura de viață în cele mai inedite moduri

Deci, unde e de mers? În restaurantul Euphoria Biergarten, pe strada Mihai Eminescu – 18, în Oradea. Pentru rezervări puteți apela 0745. 393. 333 iar pe Facebook îl găsiți AICI. Responsabilitatea de a aprecia dacă v-am făcut o recomandare bună sau nu vă aparține 😉

 

Ioana Mădălina Ștefănică

trupa Naty Loves Monday

Iancu Avram – artist caricaturist

Clienții și caricaturile lor

Natalia Selegean – Naty Loves Monday

Dani Todea – somelier

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *