fbpx

Oradea, în show-ul Next Star de la Antena 1: George Mario intră în competiție!

george marioUn orădean de 10 ani vrea să devină star!

 

18 Februarie 2015

08:45

George Mario, cunoscut publicului orădean, vrea acum să cucerească întreaga Românie.

Mario va fi prezent în cea de-a doua ediție a noului sezon Next Star, difuzat de Antena1, astăzi, 18 Februarie 2016, de la ora 20:30.

Mario este pregătit de cunoscuta profesoară a grupului Vivere, Valeria Miscuția. El va face show interpretând hit-ul „Bagă bani. Pentru a ajunge în finală, are nevoie de noi. Pe lângă juriu, care va da propriul verdict, Mario are nevoie de susținerea noastră, a tuturor. Tot ce trebuie să facem este ca, în momentul votului, să trimitem un SMS cu numele Mario la numărul afișat pe ecran.

Încă de când a ajuns la școală, studiază muzica și au ajuns să fie buni prieteni. La fel și mișcarea scenică. Vara trecută a câștigat premiul I și cel de popularitate la Festivalul Internațional „Delfinul de aur” de la Năvodari. De asemenea, în luna noiembrie, a participat la un alt festival internațional, la Moscova, unde a obținut aceleași performanțe. Pe lângă muzică, George Mario se împacă foarte bine și cu școala. Elev în clasa a IV-a la Școala Oltea Doamna, Mario aduce acasă note mari.

Evenimente Oradea îi urează mult succes lui George Mario, iar pe voi vă invită să îl votați!

 

Laura Luțai 

george mario