fbpx

Oradea isi premiaza sportivii campioni

premiere sportivi ovidiu muresanCei ce au adus mândrie Oradiei prin realizările lor sportive vor fi răsplătiți de Primărie nu doar cu diplome ci și cu bani.

 

25 Aprilie 2013

16:20

Ședința Consiliului Local de astăzi, 25 Aprilie 2013, are în vedere și aprecierea meritelor sportivilor orădeni care au venit acasă cu medalii de la importante competiții internaționale.

În consecință, mâine, 26 Aprilie, la ora 18:00, în Sala Belvedere a Hotelului Continental va avea loc Gala „Campionii Viitorului”. În cadrul acestui eveniment, viceprimarul Ovidiu Mureșan îi va premia pe cei 129 de sportivii care au obținut rezultate remarcabile la sporturile olimpice (atletism, judo, polo, lupte greco-romane, tir, scrimă, box, înot, baschet, gimnastică ritmică, volei, fotbal, tenis) dar și pe cei 23 de sportivi care au obținut medalii importante la sporturi neolimpice (karate, taekwon-do).

Potrivit regulamentului beneficiarii programului de premiere și susținere a excelenței în sport sunt sportivii de performanță cu vârste cuprinse între 10 – 19 respectiv 19 – 21 ani, din Municipiul Oradea și care au obținut în anul respectiv, individual sau pe echipe rezultate deosebite în cadrul competițiilor sportive mondiale, europene, naționale sau balcanice.

Suma prevăzută în bugetul local pentru răsplătirea acestor tineri merituoși este de 150.000 lei. Lista celor ce urmează a fi premiați poate fi consulată pe www.oradea.ro

 

Andrei Marcu