fbpx

Oradea, solidară cu Alina Fekete, victima accidentului din prima zi a Anului Nou!

sursa: Facebook

Tragediile unesc oamenii!

 

15 Ianuarie 2018

09:33

Tragediile unesc oamenii, iar Oradea e unită de situația tinerei Alina Maria Fekete. Victimă a unui accident petrecut pe șoseaua Borșului, în prima zi a Anului Nou.

Cu siguranță marea majoritate știți despre eveniment, însă scopul acestui articol nu este de a propaga întâmplări care au ajuns să coste vieți, ci tocmai să evidențieze faptul că suferința tinerei îi unește pe orădeni.

Pe rețelele de socializare numeroase mesaje de încurajare au fost trimise, iar prietenii Alinei au demarat o acțiune prin care fiecare, indiferent că o cunoaștem ori nu, putem să îi fim alături.

Situația medicală fiind una complicată, Alina are nevoie nu doar de susținere morală, ci și de una financiară, dată fiind nevoia de îngrijiri și intervenții chirugicale.

Drept urmare, fiecare, după cât puteți, dacă puteți, faceți frumosul gest de a dona pentru sănătatea și recuperea Alinei. Contul disponibil este deschis la Raiffeisen BANK, o are ca titular cont pe sora Alinei: PETRI ADRIANA IOANA, și codul IBAN: RO88 RZBR 0000 0600 1993 4249.

 

Ioana Mădălina Ștefănică