fbpx

Party in Club Avenue pentru salvarea unui baietel suferind de leucemie

leo black eagle oradea formal partyÎn acest weekend ai dezlegare la distracție. Totul pentru ajutorarea lui Ștefănuț, care la doar 8 ani e bolnav de leucemie.

 

09 Aprilie 2013

16:20

Tinerii membri ai clubului „Leo Black Eagle” (LBE) din Oradea organizează Sâmbătă, 13 Aprilie 2013, un eveniment caritabil cu scopul de a ajuta un mic orădean, de doar 8 anișori, aflat sub tratament pentru vindecarea bolii crunte de care suferă, leucemia.

Aceasta nu este prima acțiune pe care LBE o derulează pentru ajutorarea lui Ștefănuț, care de o lungă perioadă de timp se află în Austria la tratament.

Drept urmare de la orele 21:00 ești așteptat să petreci în Clubul Avenue, de pe strada Vasile Alecsandri. Intrarea se face pe bază de bilet, al cărui preț este de 10 lei. Toți banii ce vor fi strânși vor fi donați părinților lui Ștefănuț în speranța că vor contribui la însănătoșirea și aducerea lui cât mai repede acasă.

Tema petrecerii: Formal Party. Așadar, pune-ți cele mai bune haine ale tale și du-te Sâmbătă și distrează-te pentru salvarea unui suflet care are nevoie de tine. Fii solidar, nu solitar!

 

Ioana Mădălina Ștefănică