fbpx

Pentru rinichii sănătoși ai Mariei, studenții orădeni desfășoară o strângere de fonduri!

O campanie cu suflet, pentru un suflet minunat! 

 

14 Decembrie 208

20:05

Ca în fiecare an, studenții orădeni de la Facultatea de Istorie, Relații Internaţionale, Științe Politice și Științele Comunicări și-au asumat un proiect de suflet, care de această dată poartă numele Maria.

Maria este o fetiţă de 8 ani, din Oradea, căreia i s-a descoperit în urmă cu câteva luni o tumoră la rinichi care, în prezent, se tot extinde.

Singura șansă de supraviețurie a Mariei este să fie hrănită printr-o sondă nazală. Sonda costă 2.000 de euro/lună plus mâncarea cu care va fi hrănită trebuie să fie una specială. Toate aceste sunt mult prea costisitoare pentru părinții Mariei care au fost nevoiți să o ducă pe micuță la Paris pentru ca fetița să poată primi un tratament adecvat.

Studenții de la IRISPSC au adunat până acum 2.000 de lei, însă sumele necesare pentru achiziția hranei speciale sunt mult mai mari.

Ei îi invită pe toți cei care doresc să se alăture campaniei lor de a o susține pe micuța Maria, doritorii pot depune sumele de bani dorite în conturile deschise pe numele mamei, IGNA-PETRAȘCU Rodica Mariana, în RON: RO12RZBR0000060018509717 sau în EUR: RO93RZBR0000060020371338.

Studenții de la IRISPSC vă mulțumesc pentru implicare!

 

Ciprian Costa