fbpx

Plutonierul major Ionuț Buhățel este îngerul păzitor al unui bunic orădean. FOTO

pompier Buhăţel IonuţUn bărbat a fost salvat de la moarte, iar acum poate serba 50 de ani de căsnicie.

 

25 Februarie 2016

16:45

Fiecare dintre noi are cel puțin un înger păzitor. Și fiecare dintre noi poate deveni îngerul păzitor, salvatorul celor de lângă noi. Doar să fim la locul potrivit, în momentul potrivit și să arătăm că suntem oameni. Lucru pe care un pompier bihorean l-a făcut, chiar în timpul liber, în afara serviciului.

Povestea este următoarea: chiar de Dragobete, 24 Februarie 2016, la ora 09:30, plutonierul major Ionuț Buhățel se plimba în Piața Unirii când a observat coborând din tramvai un cuplu în etate. În câteva clipe, bărbatul, aflat la brațul soției sale, s-a prăbușit la pământ. Ionuț Buhățel a sărit imediat în ajutor. Pompier fiind, având suficiente cunoștințe de acordare a primului ajutor, a început să-l resusciteze pe bunicul în vârstă de 70 de ani. A luptat să-l țină în viață până când a sosit echipajul SMURD, care s-a ocupat în continuare de bolnav. Și a reușit!

Emoția poveștii abia acum crește la superlativ: în timp ce domnul era la pământ, resuscitat de pompierul salvator, soția se ruga la o minune cerească, cu atât mai mult cu cât urmau să serbeze nici mai mult, nici mai puțin decât 50 de ani de căsnicie! Și minunea s-a întâmplat, împlinită de pompierul care a devenit îngerul păzitor al celor doi soți care vor sărbători Nunta de aur.

Plutonierul major Ionuț Buhățel este pompier în cadrul Biroului Resurse Umane al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor și de astăzi și Eroul Evenimente OradeaSuntem fericiți să scriem despre oameni extraordinari precum Ionuț Buhățel!

 

Laura Luțai

Ionuț Buhățel, înger păzitor și erou

Ionuț Buhățel, înger păzitor și erou