fbpx

Poftiți la Ceva Buun de Paște: cozonaci, pogăcele, cornulețe și multe bunătăți

Sărbătorile sunt pentru cinstire, pentru reunirea cu cei dragi, dar și pentru a împărți bunătăți oaspeților în zilele de praznic. 

 

24 Aprilie 2021

09:09

Întrebare întrebătoare: voi de unde vă luați ceva buun de Paște? Binențeles că ne gândim la cozonaci, cornulețe, pogăcele și multe sărățele! Asta ca să facem o rimă, dar și ca să știm, și noi, de la voi, de unde?!

Acum nu mai e precum în anii ’90, când doamnele și domnișoarele abia așteptau sărbătorile ca să gătească, să se inspire una de la alta, să împărtășească rețete fel de fel. Acum e cu desaga plină de muncă și goală de timp.

Chiar și într-o societate care are de toate, noi vă întrebăm „voi de unde vă luați ceva buun de Paște?”.

Suntem curioși, dar avem și o intenție bună. Cum e multă vânzoleală în jur, oferte care mai de care, noi vrem să vă trimitem „la sigur”, la prietenii noștri de la Patiseria Ceva Buun. E pe probate, pe testate. Și acum ne aducem aminte cu drag când, în cinstea unei aniversări Evenimente Oradea, ne-au onorat cu produse de patiserie de te lingeai pe degete.

Sunt oameni serioși care pregătesc multe bunătăți în fiecare zi a săptămânii. Iar partea cea mai frumoasă e că nu folosesc „chimicale”, aditivi și tot felul de conservanți, potențiatori de gust. Folosesc ingrediente naturale, iar umplutura produselor e din belșug.

Rețetele lor sunt vechi, precum vinul bun, culese de la bunici și păstrate cu drag, tocmai pentru ca lucrurile bune „de altădată” să fie actuale și astăzi.

Și ce găsiți la Ceva Buun? Binențeles cozonaci cu nucă, ciocolată ori mac, că tot vorbim de Paște, sărățele, cornulețe, pogăci, plăcințele, baigli cu nucă sau mac, pachețele cu ciocolată, turtă dulce, negrese, brioșe și, binențeles, chec!

Pentru Paște, doar să știți, comenzile se pot face până în 28 Aprilie 2021, iar onorarea comenzii se va face a doua zi (în Joia Mare). Trebuie doar să apelați 0772. 271. 159 pentru detalii. Iar la fața locului, pentru ridicarea bunătăților, sunteți așteptați pe Bulevardul Magheru, colț cu Andrei Mureșanu. Nu aveți cum să treceți pe lângă Ceva Buun, e chiar pe partea dreaptă, cum mergi spre Facultatea de Drept, la parterul unuia dintre blocurile de după pasajul pietonal subteran nou acoperit.

Încheiem cu mulțumire pentru că ne-ați citit articolul, dar și cu încredere că recomandarea noastră de Ceva Buun pentru Paște vă este de folos! Noi chiar ne dorim asta. S-aveți sărbători armonioase, să fiți fericiți!

 

Ioana Mădălina Ștefănică