fbpx

Primavara a venit cu panselute si copii pe Dealul Pacii

compania de apa (26)Prichindeii de la Grădinița 12 au asistat la plantarea de panseluțe pe Dealul Păcii.

 

27 Aprilie 2013

09:59

Vineri, 26 aprilie 2013, pe Dealul Păcii, 34 de copii de grupa mare și mijlocie de la Grădinița nr. 12 însoţiţi de educatoarele lor, Lenuţa Crăciun şi Ioana Klein, au asistat la plantarea a 800 de panseluțe, de către angajații magazinului Selgros.

Acțiunea a avut loc în cadrul evenimentului „Un strop de Primăvară”, organizat de Compania de Apă Oradea în colaborare cu magazinul Selgros.

Renata Tripa, responsabilul de comunicare şi PR în cadrul Companiei de Apă, a declarat că scopul acțiunii a fost de a educa copiii preșcolari în spiritul grijii şi respectului faţă de natură, a dragostei pentru frumos şi de a crea o pată de culoare în această zonă.

La finalul acțiunii au fost acordate diplome „CAO – piticot” tuturor copiilor participanți precum şi premii pentru cele mai bune desene tematice (flori, iepurași, ouă de Paşti).

Într-o acțiune anterioară, tot în această zonă, aflată în îngrijirea Companiei de Apă Oradea, s-au efectuat lucrări de igienizare, de vopsire a băncilor, de curățire a fântânilor dar și de văruire a copacilor.

Andrei Marcu