fbpx

Real Oradea își răsfață clienții cu mâncare delicioasă și vinuri bune! FOTO

muschiulet de vita cu salataUn eveniment deosebit pentru Oradea! 

 

21 Februarie 2016

13:45

Câți dintre voi v-ați gândit la a transforma un colț de hypermarket într-un mini restaurant care să răsfețe clienții și partenerii?! O idee grozavă, pe care Real Oradea o pune în practică de ceva vreme, iar experiența e cu totul deosebită.

Special pentru invitați, dar și pentru orădenii care s-au înscris pe pagina de Facebook Real Oradea, au venit tocmai din capitală doi specialiști. Unul în arta gătitului, iar al doilea în cultura vinului.

Alături de Chef Liviu Chiorpec și maestrul somelier Kristof Ladislau, am petrecut momente pline de savoare în cadrul evenimentului „Totul pentru gust”.

Întâi am fost serviți cu Sashimi de somon copt cu icre roșii, răsfățat de un bun vin rose, Minima Moralia – Speranță. Provocarea secundă au fost pastele proaspete, cu trufe, însoțite de două vinuri, unul alb, sec, Minima Moralia – Sinceritate, și de unul roșu, tot sec și puternic, Prestige — Blue Train.

Ultimul fel, și de mâncare și de vin, unora le-a pus capac, iar altora le-a deschis apetitul, mai cerând o porție. Chef Liviu a preparat, chiar sub privirile noastre, mușchiuleț de vită argentiniană cu piure de morcov, alături de o salată de verdețuri.

Foarte bun, și mușchiulețul, dar și piureul de morcov, pregătit cu Thermomix. Iar vinul, vinul ne-a cucerit. Un roșu, sec, Vardo – Adierea Vântului, care te instigă să mai ceri un pahar și să mai stai cinci minute de vorbă cu prietenii.

Totul pentru gust e și o poveste frumoasă, dar și o seară inedită pe care o puteți trăi și voi la Real. Evenimentul este organizat periodic, iar invitația de participare este deschisă și publicului interesat. Necesită înscriere, pe Facebook Real Oradea, deoarece numărul locurilor este limitat.

Vinurile degustate le găsiți tot la Real, produse ale Domeniului Coroanei – Segarcea.

Îndrăzniți să faceți o vizită hypermarket-ului deoarece veți descoperi o bogată ofertă de vinuri, care fac casă bună cu sortimentul variat de produse de pe rafturi.

Bonusurile serii au fost recomandările și sfaturile pe care Chef Liviu ni le-a oferit cu atâta prietenie și deschidere! Evenimente Oradea vă recomandă! Mai jos aveți și câteva fotografii!

 

Ioana Mădălina Ștefănică

mușchiulet de vită

mușchiuleț de vită

ce a mai rămas din pastele cu trufe

ce a mai rămas din pastele cu trufe

vinul rose - Minima Moralia – Speranța

vinul alb – Minima Moralia – Sinceritate

vinul rose - Minima Moralia – Speranța

vinul rose – Minima Moralia – Speranță

maeștrii serii

maeștrii serii

real episcopia wine boutique