fbpx

Recomandare de film: 22 Jump Street

22 jump street sursa foto sorozatjunkie punct hu22 Jump Street e filmul la care am râs cel mai bine și cel mai mult, anul acesta!

 

15 Iunie 2014

13:15

Evenimente Oradea vă invită la o comedie senzațională.

„22 Jump Street” sau „O altă adresă de pomină”, e absolut fantastic. Dacă ați văzut trailerul și v-ați distrat, e bine. Filmul e de 10 ori mai bun. Cu siguranță e unul dintre puținele filme care nu are incluse în trailer cele mai bune momente. Așadar, ce vedeți în trailer e chiar „light”.

De fapt nu sunt multe cuvinte care să descrie această peliculă. Nu prea ai ce să scrii, e chiar o producție cinematografică foarte bine realizată cu un punctaj de 8,1, pe IMDb. Personajele sunt un „Stan și Bran” al anului 2014, care lucrează excelent împreună, au umor, carismă, sunt „bine condimentate”, capabile să aducă publicul în cinematografe.

Într-o manieră subtilă, filmul descrie importanța prieteniei, a acceptării partenerilor, a colaborării eficiente dar și a respectului.

22 Jump Street e ca o caracatiță, de la bun început. Odată ce te-a prins în „tentaculele râsului” nu te mai lasă până la sfârșit! Următoarea scenă (My Name is Jeff) e absolut unică. Cei doi vor să vadă ce ascund niște traficanți de droguri într-un tir, însă fiți atenți cum vorbesc și cum râd de unul dintre suspecți, îi zic că e „Mexican Wolverine”.

Atât despre film. Nu vă mai spunem nimic, ci doar vă recomandăm să îl vedeți. Cu siguranță nu veți avea un regret că ați plătit biletul. Vă invităm și pe voi la Cortina Cinema Digiplex, din Oradea Shopping City. Aici rulează des, și la ore foarte bune, puteți consulta programul filmelor pentru săptămâna 13 – 19 Iunie 2014, aiciLocurile vi le puteți rezerva telefonic la 0755. 33. 22. 11 sau prin aplicația gratuită Cinemagia.

 

Ioana Mădălina Ștefănică