fbpx

Recomandare de film: Din greseala impreuna (Blended)

din greseala impreuna sursa foto redcarpetcrash punct comStudiourile de la Hollywood au produs un film care emană extrem de multă energie pozitivă.

 

22 Iunie 2014

16:21

O nouă invitație la cinema, din partea Evenimente Oradea! Acum am văzut un film relaxant și chiar liniștit, dacă ne gândim că e și Adam Sandler pe lista personajelor principale.

E foarte interesant să observi  cum, odată cu trecerea anilor, filmele în care actorii  joacă sunt diferite de cele ale tinereții. Atât Drew Barrymore (Lauren) cât și Adam Sandler (Jim) s-au dedicat realizării unui film despre situații reale din viața de familie.

„Din greșeală împreună”, sau „Blended” în limba engleză, e o peliculă frumoasă, potrivită familiilor, celor care iubesc aventura, pasionaților de țări îndepărtate și pline de tradiție. Filmul chiar redă fidel obiceiurile africane. Aici ne referim la dansuri, vestimentație dar și la atitudinea plină de optimism. E plăcut să vezi un pământ atât de arid locuit de oameni atât de fermecători și vii.

Utilizatorii IMDb au notat această producție cinematografică doar cu 6,2, și nu e de mirare. Trailerul e foarte bine realizat, cuprinde unele dintre cele mai haioase momente din film, însă adevărul e că nu toți spectatorii vor gusta firul poveștii. De ce? Deoarece îți ridică nivelul de adrenalină, însă nu precum în filmele de acțiune. Te încântă, însă nu vei ieși din sala de cinema ținându-te de burtă, de râs. Are 117 minute care îți transmit foarte multă energie pozitivă, Blended e un film care nu te obosește.

În concluzie, merită văzut. Atât adulții cât și prichindeii se vor bucura de aventura africană cu lei, girafe, elefanți și vise împlinite.

Vă recomandăm să îl vedeți în Oradea Shopping City. Orele de rulare sunt potrivite, iar biletele vi le puteți alege ușor, sunând la 0755 33. 22. 11, prin aplicația Cinemagia, sau la fața locului. Consultați programul filmelor de la Cortina Cinema Digiplex Oradea Shopping City aici.

 

Ioana Mădălina Ștefănică

OSC_Preturi_web