fbpx

Recomandare de film: Nebunie in Las Vegas (Think Like a Man Too)

think like a man too sursa foto filmmusicreporter punct comDupă o săptămână încărcată de responsabilităţi, haideţi să ne relaxăm la un film.

 

13 Iulie 2014

19:55 

Mergem la cinema şi ne cumpărăm bilete pentru comedia „Nebunie în Las Vegas” (Think Like a Man Too). De ce? Suntem în plin sezon al nunţilor şi avem o invitaţie specială, din care avem ce învăţa, mai ales cum să îi spunem „adio” burlăciei în cel mai original mod.

Dacă în prima producţie, Think Like a Man, personajele au reuşit să îşi găsească jumătatea, acum ele trec direct la treabă şi se căsătoresc. Unde altundeva, decât în Las Vegas?!

Şi cum orice nuntă e precedată de o petrecere a burlacilor, avem un veritabil subiect de film. Să nu uităm nici de sarea şi piperul oricărei relaţii, mama soacră, care este prezentă cu scopul de a le face protagoniştilor viaţa un calvar.

Producţia este foarte bine articulată de personaje carismatice, precum Kevin Hart (l-am văzut şi în Spune-mi ce-ai făcut azi noapte), o adevărată cacealma cu boxeri în dungi şi ciorapi în carouri, care face o gaură neagră în contul nevestei.

Kevin e cel care încurcă şi descurcă iţele, şi tot el ne învaţă că merită să îţi încerci norocul chiar şi cu un dolar.

Revenind la cupluri, fiecare trăieşte câte o mică dramă în „Oraşul Păcatelor”. Important este că, la final, cu toţii sunt fericiţi, tipic american, dar, în fond, aşa cum fiecare merităm să fim.

Şi ca o concluzie, Nebunie în Las Vegas e asemeni unei prăjituri după o dietă drastică, te îndulceşte, te binedispune şi îţi aduce aminte aminte cât de savuroasă este viaţa.

Noi am văzut filmul în Oradea Shopping City, iar programul Cortina Cinema Digiplex pentru săptămâna 11 – 17 Iulie 2014 îl regăsiţi AICI.

 

Adrian Ardelean