fbpx

Recomandare de film: Pinguinii din Madagascar 2014

pinguinii din Madagascar 2014 foto

sursa foto: teaser-trailer.com

O animație care poate aduce bucurie atât celor mici cât și celor mari realizată de DreamWorks.

 

07 Decembrie 2014

12:22 

Penguins of Madagascar (Pinguinii din Madagascar) îi aduce pe marile ecrane pe cei 4 pinguini mereu dornici de aventură.

După ce Skipper, Kowalski, Rico and Private își depășesc condiția de animale dragălașe și neajutorate, apariția unui nou personaj malefic, care dorește să se răzbune, îi determină să lupte cum știu ei mai bine pentru a-i dejuca planurile lui Dr. Octavius Brine.

Dincolo de animație și replicile care te fac să râzi copios, determinarea și lupta acestor mici pinguini, care au respins banalitatea vieții celor de seama lor, transmit un mesaj important:  fiecare putem să ne depășim condiția dacă credem în noi și continuăm să luptăm pentru a atinge acel țel, oricât ar părea de imposibil.

În această serie apar noi persoanje care fac parte dintr-o organizație de elită, care au drept scop salvarea animalelor neajutorate iar conflictul dintre cei doi lideri, Skipper și Classified, fac ca ritmul poveștii să fie alert iar replicile pline de culoare.

Site-ul IMDb îi oferă un rating de 7,3 filmului de animație Penguins of Madagascar, cu o durată de 92 de minute, ce poate fi vizionat în 3D la Cortina Cinema Digiplex din Oradea Shopping City. Rezervați-vă biletele ușor, printr-un apel cu tarif normal la 0755. 33. 22. 11. Programul pentru săptămâna 05 – 11 Decembrie 2014 îl regăsiți AICI.

 

Sebastian Ferchi