fbpx

Recomandare de film: Spune-mi ce-ai facut azi noapte!

ABOUT LAST NIGHT sursa foto img2-3.timeinc dot netVă invităm din nou la film, de această dată la o comedie tipic americană.

 

30 Martie 2014

17:26

Dacă e să vă spunem ce am făcut azi noapte, mai exact aseară, atunci vă spunem că am râs bine. Am văzut proaspăt lansatul „About last night/Spune-mi ce-ai făcut azi noapte!”. Comedie la minut, potrivită a fi văzută după o mai mult decât extenuantă săptămână.

about last night sursa foto .dailymail.co.uk

E genul de film la care te duci și care te provoacă doar la râs. Spre deosebire de „The Grand Budapest Hotel”, care ține privitorul atent și mereu în gardă, implicat în acțiune, această peliculă îl pune în fața unor situații de viață. Povestea e oarecum atipică, despre relațiile de cuplu și cum pot ele evolua. Pe alocuri se aseamănă cu „Îmblânzirea scorpiei” însă, aici, scorpia e de fapt un scorpion (Bernie Hart) care ajunge să se transforme dintr-un fustangiu și petrecăreț într-un bărbat de casă. 

About_Last_Night_Movie_Wallpaper_2_mndxw_2560x2048

About Last Night are destul de multe în comun și cu filmul „Think Like a Man”, cel puțin 3 actori, Kevin Hart, Michael Ealy și Regina Hall. Subiectul celor două producții nu diferă foarte mult și nici finalul.

Revenind la filmul nostru, trebuie să vă spunem că are niște scene care face spectatorul să râdă în hohote, dar și replici acide. Scenele de amor nu sunt explice însă sunt pline de haz, ironie, dar și exagerat erotice. Fiind două povești de dragoste diferite, fiecărui cuplu îi este scris un scenariu după caracterul personajelor implicate. Contrastrul celor două tipologii de relații este mai mult decât evident.

Kevin Hart;Regina Hall

Dacă Bernie și Joan sunt doi petrecăreți incurabili, Danny și Debbie sunt exact opusul. Pe cât de mult le place primilor doi să iasă și să consume alcool, pe atât de mult le place ultimilor doi viața de familie și liniștea. Totul e perfect până la un moment dat. Are loc un declic care schimbă total cursul acțiunii.

Michael Ealy;Joy Bryant

E un film pe care merită să-l vedeți, chiar dacă rating-ul IMDb este de 6,3. Relaxează, distrează, uneori te pune în niște situații reale de viață (Danny are de ales între job și prieteni), nu solicită audiența, de aceea, chiar la început vă spuneam că e perfect de văzut după o săptămână cu multe sarcini și plină de oboseală. În rolurile principale îi regăsiți pe Kevin Hart, Michael Ealy, Regina Hall și Joy Bryant.

Noi am văzut „About Last Night” la Cortina Cinema Digiplex Oradea. Am rezervat biletele telefonic apelând 0755. 33. 22. 11. Dacă vreți puteți să vă achiziționați tichetele chiar și prin Cinemagia. Descărcați aplicația gratuit, și la orice oră vă puteți selecta direct de pe mobil filmul, ora și locurile preferate. Programul filmelor din Oradea Shopping City pentru săptămâna 28 Martie – 03 Aprilie 2014 îl regăsiți AICI.

Ioana Mădălina Ștefănică