fbpx

Regal Vienez, concert Extraordinar de Craciun în Oradea 2018!

Regal Vienez

sursa: blt.ro

Înainte de sărbători, un minunat concert le-a fost pregătit orădenilor!

 

05 Decembrie 2018

19:30

În așteptarea lui Moș Crăciun, în Oradea un concert extraordinar va avea loc. În data de 09 Decembrie 2018, de la ora 19:00, orchestra Ukranian Radio Symphony, recunoscută național și internațional pentru arta sa, ne oferă un Regal Vienez. 

Vă invităm să petreceți alături de noi seara învăluiți de magia muzicii clasice naționale din Ucraina, creațiile compozitorilor ucrainieni moderni dar și de capodoperele muzicii clasice mondiale.

Nu mai puțin de 36 de instrumentiști vor urca pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, iar pe acorduri vieneze va dansa Corpul de Balet „Aniko Ballet”. 

Orchestra va interpreta în Oradea cel mai important repertoriu al Balului Operei din Viena, care va cuprinde opere ale dinastiei Strauss, Franz Lehar, Emmerich Kalman, Joseph Lanner și ale altor compozitori celebri ai muzicii vieneze din secolele XVIII și XIX.

Tot ce vă mai rămâne de făcut este să vă bucurați de acest minunat spectacol și să vă cumpărați, de la Casa de Bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor Oradea sau din mediul online, de AICI, tichetele pentru o duminică de vis! Prețul variază între 100 – 120 lei, în funcție de locul dorit în sală.

 

Ioana Mădălina Ștefănică