fbpx

Regal Vienez, spectacol de Crăciun, în Oradea 2022!

regal vienez, concert de crăciun, opera vox, turneu naționalVin sărbătorile, vin! Și ne aduc un impresionat eveniment, dedicat Crăciunului, în urbea Crișului Repede! 

 

19 Octombrie 2022

09:48

Parcă se simte izul sărbătorilor de iarnă, cu mirosul plăcut al portocalelor, vinul fiert aromat de steluțele de anason și, neaparat, scorțișoara care ne aduce aminte de copilărie și prăjiturile atât de gustoase.

Printre atâtea delicii, care îți lasă gura apă și ne-au purtat deja într-o lume a visării și bunăstării, în apropierea Crăciunului se mai întâmplă ceva frumos în Oradea. Ni s-a pregătit un spectacol de neuitat, zeci de minute de încântare și relaxare prin muzică și dans.

Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, în 23 Decembrie 2022, de la ora 19:00, suntem chemați să ne bucurăm de Regal Vienez, concert extraordinar de Crăciun.

Momentele mult așteptate de vals, polci, can-can, cele mai frumoase capodopere muzicale vieneze ale dinastiei Strauss, Franz Lehar, Emerich Kalman și multe, multe alte surprize muzicale și coregrafice vor aduce spiritul vienez în viețile spectatorilor.

transmite compania Opera Vox, cea care ne-a răsfățat cu atâtea reprezentații de excepție.

Drept urmare, dacă vreți să aveți sărbători frumoase, faceți-vă un cadou care știți sigur că va fi pe placul vostru! E momentul să renunțați la așteptări și să vă gândiți, poate, la ce vă vor oferi unii și alții, oferiți-vă ceea ce aveți nevoie, cum ar fi un bilet pentru Regalul Vienez al Operei Vox.

Orchestra, Ansamblul de Balet ale companiei, alături de membrii ai Orchestrei di Teatro d’Opera Italiana, și invitații surpriză, sunt pregătiți să vă dăruiască clipe frumoase, pe placul inimilor voastre, asemeni unui balsam sufletesc!

Biletele au fost puse în vânzare, la prețul general de 150 lei, și pot fi cumpărate din mediul online dând click AICI. Și, dacă puteți, invitați-i și pe cei dragi la spectacol, deoarece Crăciunul e despre bunătate și bucuria de a împărtăși magia sărbătorilor, de a fi împreună!

Ioana Mădălina Ștefănică

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *