fbpx

Regina Ana a României a trecut la cele veșnice

sursa: Casa Regală a României

sursa: Casa Regală a României

Chiar în prima zi!

 

01 August 2016

17:39

Chiar în prima zi a lunii August 2016, în prima zi din postul Adormirii Maicii Domnului, Regina Ana a României a trecut la cele veșnice.

Evenimentul a avut loc la ora 13:45, în Spitalul din Morges, Elveţia, în prezența Alteţelor Lor Regale Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu, Principesa Elena, Principesa Sofia şi Principesa Maria, implicit Regele Mihai care a vizitat-o în fiecare zi, în această ultimă săptămână de dinaintea decesului.

Corpul neînsufleţit al Reginei Ana va fi depus pentru o zi în Holul de Onoare al Castelului Peleş, iar apoi pentru o zi în Sala Tronului, la Palatul Regal din Calea Victoriei. Înmormântarea va avea loc la Curtea de Argeş, în Noua Catedrală Arhiepiscopală şi Regală.

transmite în mod oficial Casa Regală.

Programul detaliat al funerariilor va fi făcut public mâine, 02 August 2016, însă e cert că a fost impus un mare doliu pentru primele 7 zile de la înmormântare şi doliu timp de 40 de zile.

Toţi cei care doresc să depună flori, jerbe sau coroane sunt invitaţi să o facă, începând de mâine, la Palatul Regal din Calea Victoriei, în faţa intrării principale.

informează Casa Regală printr-un comunicat oficial.

 

 

Ioana Mădălina Ștefănică