fbpx

Revelion 2022 cu spectacol de artificii în Piața Unirii. Fără restricții

Haideți că mai vin și vești bune. Ni le-a aruncat Moș Crăciun pe horn, chiar mai înainte! 

 

22 Decembrie 2021

15:16

Municipalitatea orădeană, susținută de legislația în vigoare, anunță că anul acesta vom avea spectacol de artificii în inima orașului.

Ca să nu mai lungim vorba, în seara zilei de 31 Decembrie 2021, sunteți invitați a vă reuni cu cei dragi în Piața Unirii pentru a vă bucura de un frumos foc de artificii. Muzica va anunța pregătirea pentru trecerea dintre ani încă de la ora 23:00.

În momentul în care ceasul va bate ora 24:00, centrul urbei va fi cuprins de pocnituri și lumină. Artificiile vor fi trase dinspre Statuia Mihai Eminescu, Malul Crișului Repede din zona parcării subterane.

Spectacolul pirotehnic va fi transmis în direct pe ecranul gigant, care va fi amplasat în Piața Unirii, cu ajutorul unei drone. De asemenea, imaginile vor putea fi urmărite live și pe pagina de facebook a Primăriei Oradea și Visit Oradea.

Întreaga manifestare va dura 8 minute. În ceea ce privește costurile organizatorice, acestea sunt de aproximativ 70.000 lei + TVA. De notat că nu vor fi concerte sau alte manifestări artistice înaintea și după încheierea focurilor de artificii, iar muzica va fi doar ambientală. Totul se va desfășura pe principiul veni, vidi, vici!

Magicul Târg de Crăciun, totuși, își va încheia fastuos desfășurarea, pentru anul în curs, în ceasurile 22:00 ale zilei de 26 Decembrie a.c. Pe scurt: se închide definitiv duminica!

Notă: accesul va fi liber, pentru toată lumea. Fără restricții și discriminări. 

Evenimente Oradea vă dorește să aveți parte de sărbători frumoase și de un An Nou plin de vești neașteptat de bune!

La mulți ani!