fbpx

Revoluția ființei, seminar despre relația cu tine însuți, cu ceilalți, despre frumos și miraculos!

sursa: Facebook

sursa: Facebook

Orice și oricând se poate, trebuie doar să ne dorim asta!

 

03 Iulie 2016

12:00

Luna lui cuptor ne aduce o invitație specială, de a participa la un seminar care pune accent „pe tine”, pe acel „tine” pe care îl vezi, sau nu, dar care are o relație atât cu interiorul, cu sufletul tău, dar și cu exteriorul, cu ceilalți.

Revoluția ființei este workshop-ul pe care vorbitorii motivaționali Corina Lorincz și Peter Csaba l-au pregătit pentru ziua de 06 Iulie 2016, de la ora 18:00, la Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai”.

Peter este pictor și om de afaceri din Huedin, iar dorința sa este să aducă bucuria și entuziasmul unui nou început tocmai prin propriul exemplu, prin propriile încercări și reușite.

Corina este o mamă liber întreprinzător, din Oradea, care are în inimă experiența creșterii a doi copii minunați, care excelează atât la școală, cât și pe ringul de dans, fiind campioni naționali la dans.

O echipă care este pregătită să vină în fața noastră și să ne arate că se poate. Orice se poate. Putem trăi frumos, dacă învățăm să lăsăm loc și miraculosului să se întâmple, și dacă învățăm să construim relații bune cu tot ce există și se află.

Înscrierile se pot face aici sau direct la fața locului. Costurile de participare sunt de 55 de lei/persoană.

 

Ioana Mădălina Ștefănică