fbpx

Rochii, bijuterii și pantofi într-un singur magazin: Designers Store din Era Park

designers store era parkUn magazin în care găsești tot ce ai nevoie pentru un eveniment! 

 

20 Martie 2016

12:31

Visul oricărei femei s-a împlinit în Era Park. Fie că își doresc ținute deja create, fie că își doresc un material deosebit, magazinul Designers Store are soluția pentru doamne și domnișoare!

Rochii extravagante, îndrăznețe ori cuminți, fustițe chic, topuri, compleuri, geci, dar și bijuterii, pantofi și genți pentru diferite ocazii.

Creații semnate Diana Barbur, Diana Bartolf, Alexandra Marin, Ioana Silaghi, Ștefania Pătcaș, Alice Popa, Mariana Morar, Iulia Filip, Ioana Meșter, Monica Anton și Atelier Mossa, în ediție unicată, limitată sau de serie, care pot fi refăcute la cerere pentru orice dimensiuni, forme și culori, așteaptă să fie descoperite.

De asemenea, pentru ocaziile speciale, gama variată de țesături de lux de la Baroko este o opțiune la îndemâna femeilor care își doresc să fie remarcate. Avantajul Designers Store îl dă și atelierul de croitorie din incinta magazinului!

Designers Store vă așteaptă sub cupola Era Park, în fiecare zi, luni – duminică, între orele 10:00 – 21:00. Mai jos aveți câteva fotografii, însă cel mai bine vă convingeți dacă dați curs invitației de a și vizita magazinul!

Ioana Mădălina Ștefănică

designers store era park

rochii

IMG_3822

IMG_3825

designers store-40

designers store-74

designers store-207

IMG_3826

IMG_3827

designers store-129

designers store-346

IMG_3880

IMG_3878

colier baza gatului

cercei verzi

IMG_3867

bratari

coronita