fbpx

Sâmbătă: Uniți pentru Mihai 2018 în Oradea. Informații importante pentru public

26 mai, iuliu bodola, stadion oradeaPentru cei prezenți vor fi multe surprize, cât și o sesiune de autografe cu jucătorii.

 

23 Mai 2018

12:25

Sâmbătă, 26 Mai 2018, Oradea este invitată să participe la meciul demonstrativ triunghiular „Uniți pentru Mihai” care se va desfășura pe Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”, detalii complete AICI

Publicul este așteptat la sesiunea de autografe în parcarea din strada Cantacuzino de reprezentanți ai celor trei echipe: „UEFAntasticii”, „Naționala României ” și „Prietenii Mihai Neșu” care va începe în jurul orelor 14:15 și se va încheia exact la 15:30.

Meciul începe la ora 16:00 cu prezentarea echipelor și două momente surpriză dedicate atât lui Mihai Neșu, cât și spectatorilor!

Se recomandă fiecărui suporter în parte accesul rapid în stadion după obținerea autografelor și materialelor promoționale dorite, pentru a evita supra-aglomerarea zonei.

Categorii de bilete rămase:

  • 25 de lei – peluze
  • 30 de lei – colțuri (zona aflată în imediata vecinătate a tribunei I)
  • 45 de lei – tribuna I
  • gratuit – pentru persoane cu dizabilități locomotorii

Pentru cei care au achiziționat deja bilete „familiy ticket” la 30 de lei, valabile pentru trei persoane, respectiv doi adulți și un copil sau doi copii și un adult (fiind vorba despre copiii sub 14 ani) aceștia au nevoie de un act care să ateste data nașterii copilului atunci când se face accesul în stadion.

Persoanele cu dizabilități neuromotorii au acces gratuit împreună cu un însoțitor, în baza unui bilet care se ridică de la aceleași puncte de vânzare, în limita locurilor disponibile:

  • CRISUL SHOPPING CENTER – punct GSM, începând cu orele 13:00
  • ERA PARK – punct GSM, începând cu orele 13:00
  • PIAȚA UNIRII
  • CETATEA ORADEA
  • STADION – între orele 16:00 – 18:00

Începând de azi, 23 Mai 2018, puteți găsi bilete, dar și tricouri si insigne cu logoul evenimentului în noile puncte din Piața Unirii și Cetatea Oradea.

În dimineața zilei de Sâmbătă, 26 Mai 2018, casa de bilete de la stadion se va deschide începând cu orele 09:00 și va fi singurul punct din care se vor mai putea achiziționa, în limita stocului disponibil.

În ziua meciului se vor putea cumpăra de la stadion și Calendarele ,,UEFAntasticii România 100”, împreună cu tricourile și insignele evenimentului, dar și produse ale Fundației „Mihai Neșu”. La stadion vor exista și urne pentru donații. 

Accesul se face prin cinci puncte de intrare, trei prin strada Cantacuzino și două prin strada Lalescu.

La stadion vor fi aproximativ 40 de voluntari în tricourile evenimentul inscriptionate „VOLUNTAR” sau „VOLUNTAR ȘEF” pe spate. Vă rugăm să vă adresați acestora pentru orice întrebare sau situație în care aveți nevoie de ajutor.

Ediția a doua a evenimentului „Uniți pentru Mihai Neșu” este din nou un sprijin pentru fostul fotbalist, care a ales să se stabilească în România și să se bucure de tot ce are această țară mai bun. Mihai Neșu va continua să meargă în strainătate, în mod constant, pentru urmarea tratamentului său deosebit de complex.

 

Sergiu Vicaș