fbpx

Seminar de cultură ecologică, pentru iubitorii de sănătate și produse naturale!

sursa: 7lifestyletips.com

sursa: 7lifestyletips.com

Și tu ești invitat, cu siguranță îți va fi de folos!

 

20 Noiembrie 2016

08:17

În ultima perioadă am devenit tot mai informați și mai conștienți de cât de importantă e hrana și, de asemenea, ne-am dat seama că roșiile din grădina bunicii sunt cele mai gustoase, implicit sănătoase!

Cum și de ce? Simplu, pentru că bunica cultivă roșiile și legumele pe care le are în grădină cât mai natural posibil. Adică fără îngrășăminte chimice care să le altereze proprietățile!

Însă nu doar bunica poate face acest lucru, ci fiecare! În Oradea va avea loc un seminar de cultură ecologică! Profesorul doctor inginer Mihai Cărbunar vine să transmită generației moderne tehnici simple dar utile despre cultura ecologică.

Sfaturi care se pot pune în practică chiar și pe balcon, dacă vreți să cultivați roșii cherry într-un ghiveci de flori mai spațios! Invitația de participare este lansată. Înscrierile se fac pe pagina evenimentului, dați click AICI, sau la fața locului.

Evenimentul este organizat de Centrul pentru Grădinărit Danvert și are loc în data de 26 Noiembrie 2016, de la ora 10:00, la Facultatea de Protecția Mediului Oradea. Accesul este liber, doar voi mai lipsiți!

 

Ioana Mădălina Ștefănică