fbpx

Show incendiar cu Wilmark, telefoane iPhone cadou și multă distracție, în cinstea a 8 ani de Era Park!

8 ani, era park, wilmark, 2017Era Park, capitala distracției în acest weekend! 

 

09 Martie 2017

10:00

Eliberați-vă programul pentru ziua de Sâmbătă, 11 Martie 2017, deoarece Era Park sărbătorește 8 ani de la marea deschidere și vă așteaptă la un eveniment WOW!

De fapt, e o întreagă zi de distracții pentru toate vârstele. Celor mici le-a fost pregătit un festival în incinta Carrefour, urmat de servirea tortului aniversar. Ulterior, avem pregătită și o prezentare de modă, iar cireșa de pe tort e show-ul incendiar al binecunoscutului Wilmark.

Samba Gold Show, mișcări exotice, pline de energie ale membrilor „Wilmark Dance Academy”, urmat de un spectacol impresionant de capoeira al grupului „Alto Astral”. 

O zi perfectă și cu multe premii, deoarece se vor face extragerile tombolei aniversare, care vă poate ferici cu produse de la Carrefour, un telefon „iPhone” sau un mobilier pentru camera de zi. De asemenea, vor fi oferite vouchere valorile, în timpul spectacolului, așadar ciuliți bine urechile, și nu uitați să vă răsfățați și cu un cocktail de la barul de sub cupolă, băuturile fiind din partea casei, binențeles! În plus, și o sesiune de poze la minut vă așteaptă! Totul pentru voi, cu acces liber!

Desfășurătorul aniversării a 8 ani de Era Park este următorul:

  • 12:00 – Festivalul pentru copii – în incinta Carrefour
  • 14:30 – Servirea tortului aniversar
  • 17:30 – Prezentare de modă, sub cupolă
  • 18:00 – Samba Gold Show al trupei „Wilmark Dance Academy”, spectacol de capoeira al grupului „Alto Astral”, poze la minut, cocktail-uri gratuite, vouchere cadou
  • 20:30 – Extragerea câștigătorilor Tombolei Aniversare

 

Ioana Mădălina Ștefănică