fbpx

Special, în Oradea 2019: Tango Simfonic „Milonga de mis amores” cu Analia Selis

milonga de mis amores, filarmonica de stat oradea

sursa: analiaselis.com

Un eveniment de neratat! Ediția anterioară s-a bucurat de o seară arhi-plină!

 

02 Ianuarie 2019

12:00

Anul trecut am avut plăcerea de participa la superbul concert „Tango Simfonic” pe care Analia Selis l-a susținut la Filarmonica de Stat Oradea.

A fost o seară fascinantă de muzică și dans, în care invitată a fost și o pereche superbă de dansatori de tango.

Iată că în 2019 Analia revine în Oradea cu a doua ediție a Tango Simfonic „Milonga de mis amores” care va avea loc tot în sala Enescu – Bartok a Filarmonicii de Stat!

Grație succesului avut în 2018, concertul va avea loc preț de două zile, mai concret în 27 și 28 Februarie 2019, cu începere de la ora 19:00.

Spectacolul muzical va fi coordonat de dirijorul Horvath Jozsef și îi aduce în Oradea, alături de Analia, pe soliștii Omar Massa, la bandoneon, și Julian Caeiro, din Argentina, la pian.

În programul celor două seri cuceritoare sunt incluse lucrări ale binecunoscuților compozitori M. Rodriguez, Aníbal Troilo, Sebastián Piana, Gherase Dendrino, Astor Piazzolla, Eladia BlázquezÁngel Villoldo, Pedro Laurenz, Carlos Gardel, Cristian Vasile, Homero Expósito, Ion Vasilescu și Mariano Mores. Biletele vor fi disponibile prin Casieria Filarmonicii de Stat Oradea, telefon 0259 430 853 – interior 26.

 

Ioana Mădălina Ștefănică