fbpx

Superbul musical „Cartea Junglei” vine în Oradea 2019!

casa de cultură a sindicatelor oradeaUn spectacol pentru toate vârstele, de neratat, și în orașul Crișului Repede! 

 

18 Martie 2019

19:50

Cine nu cunoaște Cartea Junglei, sau nu a văzut un film ori un desen animat cu celebrele personaje care au bucurat copilăria a milioane de persoane?!

Rudyard Kipling, autorul uneia dintre cele mai cunoscute poveşti pentru copii din lume! Cartea Junglei, povestea copilului crescut în junglă alături de animale, se numără printre preferatele copiilor de mai bine de 100 de ani.

Tocmai pentru a retrăi fiorii copilăriei, cu mic cu mare suntem invitați la superbul musical „Cartea Junglei” pus în scenă de Acting Dream Musical Theatre, primul teatru independent de acest gen. 

Spectacolul va avea loc în Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea, în ziua de 06 Aprilie 2019, începând cu ora 19:00! Costul unui bilet variază între 75 – 90 lei, în funcție de locul dorit în sală.

Cartea Junglei, un spectacol semnat de Eduard Petru Jighirgiu. Coregrafia îi aparţine lui Edi Stancu, iar studiul muzical a fost realizat de Claudia Maru Hanghiuc. Scenografia si costumele sunt create de Anca Pancu şi Adina Gherghiceanu.

Biletele le puteți achiziționa de la Casa de Bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor Oradea sau din mediul online, de AICI

 

Ioana Mădălina Ștefănică