fbpx

Surpriza surprizelor: Robbie Williams vine la UNTOLD 2019!

untold 2019, cluj napocaArtistul Britanic este considerat unul dintre cei mai mari entertaineri ai lumii. 

 

04 Iunie 2019

13:15

Robbie Williams vine în premieră la Untold, să ia parte la ediția aniversară de 5 ani. Artistul promite un show ce va depăși o oră și jumătate, fiind acompaniat între timp de peste 50 de muzicieni și dansatori.

Notoriul artistul Britanic are la activ nenumărate hituri atât pe plan individual, cât și pe vremea în care acesta făcea parte din renumita trupă Take That. Acesta deține un record stabilit în 2006, atunci când în doar o zi 1,6 milioane de bilete pentru turneul său intitulat „Close Encounters”. Cei prezenți vor putea să audă piese precum „Feel”, „Angels”, „Let me entertain you”, „She’s the one”, și multe altele. Palmaresul acestuia cuprinde 18 premii Brit, 3 premii MTV European Music, și 7 single-uri numărul 1.

Primele 60.000 de abonamente au fost vândute până acum. Următoarele 5.000 de abonamente pentru cele 4 zile de fesival se vor pune în vânzare Miercuri, 05 Iunie 2019, de la ora 12:00 la prețul de 149 euro plus taxe. Acesta vor putea fi achiziționate de cei înregistrați pe www.untold.com. Cei care doresc să cumpere abonamente, dar nu s-au înscris încă, se mai pot înregistra pe pagina amintită mai sus. Săptămâna ce urmează vor fi scoase la vânzare și biletele de o zi de festival.

 

Sergiu Vicaș