fbpx

Sweet Magnolia 2, noua gelaterie – cofetărie de pe Republicii! FOTO

zn sweet magnoliaRăsfață-ți papilele gustative, treci pe la Sweet Magnolia 2! 

 

26 Iulie 2015

18:10

Chiar dacă e vară și e cald, nu înseamnă că nu putem înfrunta căldura cum se cuvine, adică servind o înghețată artizanală, proaspăt făcută, din ingrediente naturale, chiar pe strada Republicii.

Fie că vrei să te înfrupți din ceva bun, să-ți cucerești iubita ori pe mama soacră, Sweet Magnolia 2 e gelateria – cofetăria pe care trebuie să o vizitezi numaidecât.

Un sortiment variat de înghețată, de la aromele tradiționale de vanilie, ciocolată, caramel, la cele inedite de lime, mango, pepene ori bubble gum, așteaptă să îl guști și, de ce nu, să îl recomanzi prietenilor.

Aici vei găsi și prăjiturele raw-vegan, preparate după rețete originale, băuturi răcoritoare, limonadă pe toate gusturile și aromele, sucuri din fructe și legume stoarse pe loc, specialități de cafea cu înghețată, dar și o terasă chic unde să te poți relaxa alături de cei dragi ție!

Evenimente Oradea te invită să treci pragul gelateriei Sweet Magnolia 2, amplasată pe strada Republicii, vis-a-vis de Lactorbar! Sursa foto: Facebook.

 

Ioana Mădălina Ștefănică

sweet magnolia 5

sweet magnolia 2

sweet magnolia 8

sweet magnolia 1

sweet magnolia 3

sweet magnolia 9

sweet magnolia 10

sweet magnolia 6

sweet magnolia 12

sweet magnolia 14

swet magnoliat

sweet magnolia 13

sweet magnolia 11

zn sweet magnolia