fbpx

Tânăra Alina Fekete, victima accidentului din noaptea de Revelion, susținută de orădeni!

sursa: Facebook

Faptele bune să se adune!

 

08 Aprilie 2018

12:17

De atâtea ori v-am cerut ajutorul și ați fost extraordinar de deschiși. Mulțumirile vi le-am adresat de fiecare dată și, parcă, nu de suficiente ori.

Astăzi, în zi de Paște Ortodox, venim cu vești bune despre prietena noastră Alina Fekete. O persoană minunată care a ajuns să fie victima accidentului crunt din noaptea de Revelion.

Cum nimic nu este întâmplător, acum tânăra mamă este îngrijită într-un spital privat din Cluj – Napoca. O zi de spitalizare acolo costă nu mai puțin de 450 lei/zi.

Din fericire, prietenii s-au mobilizat și au adus în atenția orădenilor cazul Alinei, reușind, cu greu, să strângă bani pentru a-i susține tratamentul.

Iată că efortul lor nu a fost în zadar. Alina a început, ușor, recuperarea. Mușchii corpului îi sunt ajutați, pentru a nu se atrofia, cu ajutorul unui aparat special. Medical, poate, nu toți am înțelege procedura, însă ce este cert e că starea ei merge înspre bine.

Mulțumiri le adresăm tuturor celor care au ales să nu fie indiferenți Alinei și, în special, fetiței ei de școală generală. Prin voi, prin donațiile voastre, oferiți cât se poate de direct fetiței oportunitatea de a crește sub aripa ocrotitoare a unei mame, chiar dacă, în aceste momente, este încercată de soartă.

Puteți fi și voi alături de Alina și fiica ei donând, după posibilități, în contul deschis la Raiffeisen BANK, care o are ca titular cont pe sora Alinei: PETRI ADRIANA IOANA, și codul IBAN: RO88 RZBR 0000 0600 1993 4249.

Fiecare poate oferi, dacă dorește. Dacă vreți să fiți altruiști, renunțați la un pachet de țigări, la două cafele, la o masă în oraș, la arunca banii pe chilipiruri sau, de ce nu, la un procent din câți bani aveți acum în portofel. Poate nu e mult, dar puținul de la fiecare se va transforma într-un mare ajutor pentru draga noastră prietenă.

 

Ioana Mădălina Ștefănică