fbpx

Târgul de Îmbrăcăminte și Încălțăminte „Expo TexStil” Oradea 2014

FLYER Oradea curbeEdiție specială de iarnă la Oradea a Târgului Național de Îmbrăcăminte și Încălțăminte „EXPO TEXSTIL”. 

 

30 Noiembrie 2014

13:30

Târgul Național de Îmbrăcăminte și Încălțăminte „Expo TexStil” revine în Oradea, la Arena „Antonio Alexe”, cu o ediție specială dedicată sărbătorilor de iarnă. Ediția va reuni un număr impresionant de expozanți, cu oferte, promoții și cadouri speciale pentru Crăciun.

În perioada 10 – 14 Decembrie 2014, Târgul Național de Îmbrăcăminte și Încălțăminte Expo TexStil va oferi orădenilor ocazia de a se bucura de cele mai noi colecții dedicate sezonului rece, dar și de cele mai atractive cadouri pentru cei dragi, în preajma sărbătorilor de iarnă.

Zilnic, în intervalul orar 10:00 – 20:00, vizitatorii vor putea achiziționa, la prețuri de producător, confecții, tricotaje, încălțăminte, marochinărie, textile de casă, confecții din piele și blană, accesorii și lenjerie.

Într-un spațiu de peste 1000 de metri pătrați, expozanții vor promova și comercializa, în cadrul Târgului Național de Îmbrăcăminte și Încălțăminte Expo TexStil, cele mai noi colecții pentru sezonul de iarnă.

Organizatorii, firma Expo Team, anunță o diversitate de articole de îmbrăcăminte, de încălțăminte, dar și accesorii pentru toate gusturile, la prețuri atractive.

 

Ciprian Costa