fbpx

The Color Run Hero Tour 2018 vine și în Oradea

sursa: roundtherocktx.com

Vino în cursa euforică a culorilor!

 

25 Februarie 2018

12:15

Sâmbătă, 09 Iunie suntem invitați să îndrăznim să fim eroi. Așa sună motto-ul celei mai nebunești curse de alergări, Color Run Hero Tour, care din acest an poposește și în Piața Unirii din Oradea, între orele 14:00 și 22:00.

The Color Run (re)organizează cursa euforică a culorilor, care celebrează sănătatea, bucuria şi originalitatea. Mii de oameni vor alerga 5 kilometri într-un tur al eroilor în care nimeni nu pierde. Nu uitați, intri alb și ieși ca după o baie în razele curcubeului!

Distracția nu e pentru cine vrea, ci pentru cine poate, astfel că profită și înscrie-te din timp, locurile sunt limitate! Data – limită pentru înscrierile online este o8 Iunie 2018, ora 23:59, sau în limita locurilor disponibile. Pentru pasionații de senzații tari, se pot alătura și curselor din București (21 Aprilie), Timișoara (05 Mai), Cluj – Napoca (12 Mai) și Iași (23 Iunie).

The Color Run a fost lansat în 2011 în America și în 2014 a ajuns și în România, reușind să se bucure de participarea a milioane de oameni din toate colțurile lumii. Mai multe detalii şi formularul de înscriere găsiţi accesând acest link.

 

Diana Maria Danciu