fbpx

Tinerii Down ne invită la „Cina de Crăciun” din Restaurantul Egalitas

sursa foto: birsalma.com

sursa foto: birsalma.com

O seară minunată alături de oameni speciali!

 

12 Decembrie 2015

15:30

Evenimente Oradea vă invită să luați parte la un eveniment cu totul deosebit. În restaurantul Egalitas, strada Teiului – 26, tinerii cu sindrom Down înscriși în Asociația „Down” din Oradea ne vor pregăti și servi cina.

Pe mese vom avea la aperitiv pernuțe cu cașcaval și oregano, apoi supă de carne, friptură de rață, cozonac beigli și aromatul vin fierta, în ziua de 15 Decembrie 2015, de la ora 18:00.

Pentru adulți meniul este la prețul de 30 de lei, iar pentru copii de 15 lei. Locurile sunt limitate, înscrierile se fac apelând 0744. 504. 051.

Scopul servirii cinei este de a-i ajuta pe tinerii cu sindrom Down să devină cât mai independenți, să fie utili societății și familiilor, de a-i implica activ și de a diminua gradul de marginalizare și formare a concepțiilor greșite.

Chiar dacă s-au născut cu acest diagnostic, persoanele Down sunt extrem de prietenoase, iubitoare și oferă afecțiune celor din jur. Foarte multe dintre ele pot munci, chiar dacă nu activități elaborate, însă au capacitatea de a învăța să prepare și să servească o masă. Așadar, rezervați-vă și voi un loc. Veți fi plăcuți surprinși!

Ioana Mădălina Ștefănică