fbpx

Toamna Orădeană 2018 ne aduce patru tururi ghidate, gratuite!

sursa: Facebook

Un bun prilej pentru a ne cunoaște orașul și a ne bucura de valorile lui!

 

02 Octombrie 2018

19:23

A venit, a venit toamna, iar ca să ne bucurăm atât de anotimp cât și de manifestarea în sine, click pentru programul complet Toamna Orădeană, avem o invitație de a ne (re)descoperi orașul din partea Oradea City Tour!

Tururile tematice sunt următoarele:

  1. Statuile orădene, povestitoare mute ale trecutului –  Joi, 04 Octombrie 2018 – cu pornire din Parcul 1 Decembrie, statuia Soldatului Necunoscut
  2. Oradea, oraş multicultural – Vineri, 05 Octombrie 2018 – cu pornire din fața Centrului Național de Informare și Promovare Turistică din Oradea (lângă Teatrul Regina Maria)
  3. Incursiune în arhitectura oradeană – Sâmbătă, 06 Octombrie 2018 – cu pornire din fața Centrului Național de Informare și Promovare Turistică din Oradea (lângă Teatrul Regina Maria)
  4. Legendele oraşului nostru – Duminică, 07 Octombrie 2018 – cu pornire din fața Centrului Național de Informare și Promovare Turistică din Oradea (lângă Teatrul Regina Maria)

Bine de știut e că tururile au ca oră de start 17:00, sunt în limba română, sunt gratuite însă numărul locurilor este limitat, numărul minim de participanți este de doi, iar pentru a vă înscrie dați click AICI. Pentru o bună desfășurare, sunteți rugați să ajungeți în punctul de plecare cu 10 minute mai repede.

Tururile gratuite au fost inițiate și organizate de Oradea City Tour în colaborare cu Școala de ghizi Oradea și Eurovacanța.

 

Ioana Mădălina Ștefănică