fbpx

Trei spectacole exceptionale in Oradea Shopping City

Bolshoi_Spada_FBPostDe trei ori mai mult spectacol la Cortina Digiplex din Oradea Shopping City (OSC).

 

18 Martie 2014

17:12

Indiferent de pasiunea pe care o ai, pentru muzică, teatru sau dans, iată că în această primăvară la Cortina Digiplex din cadrul OSC ai șansa de a te bucura de 3 spectacole absolut unice.

Pe 29 Martie 2014 de la orele 20:00 puteți fi martorii incendiarului concert Peter Gabriel susținut pe O2 Arena din Londra. Nu mai puțin de 20.000 de oameni au dorit să fie prezenți acest eveniment, „Back to Front”, ce marchează 25 de ani de la apariția celui mai cunoscut album al artistului „So”. Prețul unui bilet este de 35 lei respectiv de 25 pentru elevi, studenți și pensionari. Cumpără-ți biletele de AICI.

În penultima zi din Martie 2014, pe 30, în direct de la Moscova, OSC aduce orădenilor spectacolul de balet al Companiei rusești Bolshoi „Marco Spada”. Începând cu orele 18:00 sunteți invitați să vedeți o

producție grandioasă atât din punct de vedere dramatic cât și tehnic, iar interpretarea rolurilor impresionează prin pasiune și precizie.

Prețul biletelor este de 45 de lei pentru adulți și de 35 lei pentru elevi, studenți și pensionari, și le puteți achiziționa de AICI.

Nici iubitorii de teatru nu au fost uitați, deoarece pe 06 Aprilie 2014 de la orele 19:00 Orlando Bloom „pune în scenă” la Oradea producția de mare succes „Broadway’s Romeo and Juliet”, după William Shakespeare, în regia lui David Leveux. Piesa se joacă în sala de spectacol a Teatrului „Richard Rogers” de pe Broadway, New York. Tichetele de vizionare a acestui spectacol costă 40 de lei/persoană și pot fi rezervate AICI

 

Ioana Mădălina Ștefănică